Το Sonos Arc πωλείται με έκπτωση 20 τοις εκατό ακριβώς την ώρα του Super Bowl

Προς ευχαρίστηση της Σουίφτις και την απογοήτευση των επικριτών της, το Super Bowl του 2024 θα περιλαμβάνει τους Κάνσας Σίτι Chiefs και τους San Francisco 49ers. Αναμένουμε ρεκόρ περικοπών κάμερας στις πλούσιες θέσεις κάθε φορά που η καλλονή της Taylor Swift (Chiefs tight end Travis Kelce) κάνει ένα μεγάλο έργο, οπότε γιατί να μην προετοιμαστούμε με μια εξίσου μεγάλη αναβάθμιση home theater;

Ανεξάρτητα από το πού κοιτάξετε, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια εξαιρετική τηλεοπτική προσφορά που θα οδηγήσει στο μεγάλο παιχνίδι στις 11 Φεβρουαρίου, αλλά το Sonos είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε, αν θέλετε να έχετε έντονο ήχο. Η εταιρεία εκτελεί μια προσφορά έως τις 11 Φεβρουαρίου που σας εξοικονομεί 20 τοις εκατό Sonos Arc, μειώνοντας τη γραμμή ήχου στα 719 $ (180 $ έκπτωση) στα Sonos, Best Buy και B&H Photo για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το Arc προσφέρει μια δραματική αναβάθμιση σε σχέση με τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασής σας από μόνο του, αλλά αν θέλετε πραγματικά να το ξεπεράσετε, μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε με το Sonos Υπτο οποίο πωλείται προς το παρόν για 639 $ (160 $ ​​έκπτωση) στα Sonos, Best Buy και B&H Photo.

Το Arc είναι το πιο premium soundbar της Sonos. Προωθεί τον εντυπωσιακό ήχο που περιβάλλει τον ήχο με τη βοήθεια οκτώ γούφερ και τριών τουίτερ, συμπεριλαμβανομένων δύο ηχείων με ανοδική ενεργοποίηση που έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιούν στο έπακρο το Dolby Atmos. Δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών για τον έλεγχό του, επίσης. Εκτός από τα ευαίσθητα στην αφή κουμπιά, η γραμμή ήχου διαθέτει υποστήριξη τόσο για το Google Assistant όσο και για το Amazon Alexa και μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri να μεταδώσει τον ήχο απευθείας από τις συσκευές Apple μέσω του AirPlay 2.

Το Sonos Arc δεν διαθέτει διέλευση HDMI, επομένως είναι καλύτερο να συνδυαστεί με μια νεότερη τηλεόραση που φέρει θύρα HDMI eARC που μπορεί να στείλει αξιόπιστα σήματα βίντεο και Atmos μέσω του ίδιου καλωδίου. Είναι πιθανό να έχετε ήδη μία, εάν έχετε αγοράσει τηλεόραση τα τελευταία χρόνια — σε τελική ανάλυση, πολύ περισσότερες τηλεοράσεις προσφέρουν την εν λόγω δυνατότητα από ό,τι όταν εξετάσαμε για πρώτη φορά το Arc το 2020. (Εάν έχετε καθυστερήσει για αναβάθμιση, μπορείτε βρείτε ακόμη και κατάλληλα μοντέλα για κάτω από $500.)

a:hover]:text-gray-63 [&>a:hover]:shadow-underline-black dark:[&>a:hover]:text-gray-bd dark:[&>a:hover]:shadow-underline-gray [&>a]:shadow-underline-gray-63 dark:[&>a]:text-gray-bd dark:[&>a]:shadow-underline-gray”>Το χείλος

Η σύζευξη της γραμμής ήχου με ένα Sonos Sub βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία, ακόμα κι αν το Sub τρίτης γενιάς δεν ανακαλύπτει εκ νέου τον τροχό. Συνδυάζεται ασύρματα με το Arc για να προσφέρει ήχους χαμηλού επιπέδου και μπάσα που κροταλίζουν τους τοίχους, κάτι που σίγουρα θα ενοχλήσει τους συγκατοίκους ή τους γείτονες του διαμερίσματος, αν δεν είστε προσεκτικοί. Η μοναδικά επίπεδη σχεδίαση του Sub σημαίνει ότι μπορείτε να το κρύψετε πιο εύκολα κάτω από ένα έπιπλο εάν χρειάζεται, ή να το τοποθετήσετε σε όρθια θέση.

Ως συνήθως, όσοι έχουν ήδη ηχεία Sonos θα ωφεληθούν περισσότερο, καθώς το Arc και το Sub μπορούν να συγχρονιστούν με άλλα στο οικοσύστημα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προσθέσετε δύο ηχεία Era 100 ως πίσω ηχεία surround και θα λειτουργούν παράλληλα με οποιαδήποτε άλλα ηχεία Sonos έχετε για ανώδυνο ήχο ολόκληρου του σπιτιού. Συνολικά, είναι ένα ευέλικτο κιτ που είναι εξίσου καλό για την εξυπηρέτηση μεγάλων πάρτι με μουσική όσο και για μια ζεστή βραδιά με Netflix και χαλάρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *